Haarle VS Luttenberg

Derby day 19-12-20

Ze kunnen ons de kroeg dicht gooien, de sportvelden sluiten en samenkomsten verbieden, maar deze derby pakken ze ons niet af!!

En daarom gaan we strijden voor volk en vaderland op 19 december. Gooi daarom nu alles aan de kant, bouw je thuiswerkplek om tot fitnes-hol, ga aan die gewichten hangen, fiets honderden kilometers en zorg dat jij op 19 december in top conditie bent, want dan moet het gebeuren!! Twee dorpen tegenover elkaar in een digitaal gevecht om macht, trots en eer!!

Haarle, die o zo eigenwijze Droadnagels, het mooie rood-wit en altijd goed verzorgt voor de dag willen komen VS Luttenberg, de oer-fanatieke blauwe hemden, altijd voorop in de strijd en waar ze nog nooit van het woord opgeven gehoord hebben! Staan lijnrecht tegenover elkaar. Er gaan verschillende battles gehouden worden waar kracht en doorzettingsvermogen op de proef word gesteld, en we gaan de intelligentie meten met een spectaculaire quiz. Kortom dit kun, mag en wil je niet missen!! Mel je met jou team aan!

We hebben twee pakket opties.

Pakket A € 10,- p.p.
Toegang tot deze geweldige online avond
Deelname aan de quiz/ battles
Heerlijke hapjes

Pakket B € 15,- p.p.
Toegang tot deze geweldige online avond
Deelname aan de quiz/ battles
Heerlijke hapjes
Drie speciaal biertjes of een fleswijn naar keuze

Team Luttenberg meld zich aan via info@zaalspoolder.nl, Team Haarle meld zich aan via info@dedroadnagel.nl. Vermeld bij de aanmelding het aantal personen, welke pakketten en eventueel welke soort wijn.