De eerste zondagavond dat het weer mag!

Het gaat nog wel even duren, maar het is ook een geweldig veiling item, en daarom hebben we besloten om deze er maar vast op te zetten.

Wie kan het zich nog herinneren? de zondagen voor de corona pandemie rond een uur of acht. Wanneer de laatste diner gasten het eetcafé verlaten, de muziek in volume omhoog gaat en het nodige bier helaas niet in de keel maar op de vloer beland. Juist dit is dat moment waar je om 16:00 uur van zei dat je dan naar huis zal gaan, maar er uren later achter zal komt dat uitgerekend jij met een microfoon op de bar bent beland. Deze momenten waarvan je een dag later zal zeggen.. Wat was dat super gezellig, Heb ik dat gedaan.. Echt.. Ben ik met …… naar naar buiten geweest ja ja deze zondagen komen terug! Echt wij weten ook niet wanneer en als het aan Mark en zijn Haagse vrienden ligt zal het allemaal nog vreselijk lang moeten duren maar ze komen terug en daarom kun jij bieden op de persoon waarvan jij vind dat hij of zij het eerste lied mag zingen op de eerste zondag dat wij meer dan 30 personen binnen mogen hebben en later dan 22:00 uur open mogen zijn.

Geef bij het bieden niet jouw eigen naam op maar de naam van degene waarvan jij vind dat die persoon de microfoon verdiend. Wel moet je je eigen mailadres invullen. 

(dit veiling item is open tot de zaterdag voor de desbetreffende zondag) de aftellende tijd wordt aangepast wanneer er meer duidelijk is over de zondag wanneer het weer mag.

Bieden